trinityamps.com

Trinity Amps Guitar Amp Forum
It is currently Fri Dec 03, 2021 7:29 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: New Build, Loud Hum
PostPosted: Sat Nov 20, 2021 8:17 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 20, 2021 8:09 pm
Posts: 2
Hi, just finished my OSD build today. Only issue i have is when taking the amp out of standby, i get a loud hum through the speaker, this is without OD or Boost turned on. Would greatly appreciate some help. If i turn on OD the hum gets alot quiter, boost doesnt seem to effect it much. Volumes do kinda effect it. If i turn OD Volume and Master volume off it will go away, but if either is turned on, hum is loud. B4 voltages are a little low at 303 and B5 voltages low at 295


Attachments:
8776FD67-6DBC-4596-B729-1292FB8E191F.jpeg
8776FD67-6DBC-4596-B729-1292FB8E191F.jpeg [ 3.96 MiB | Viewed 115 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Build, Loud Hum
PostPosted: Sun Nov 21, 2021 1:53 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 20, 2021 8:09 pm
Posts: 2
I got it figured out. I did not run the footswitch ground wire to the ground lug then on to the ground on the board. I had ran it straight to the board. I had assumed the diagram was just a straight line to the board.


Attachments:
A5A95AEE-9EDA-4A91-A4CC-5F312E7378D7.jpeg
A5A95AEE-9EDA-4A91-A4CC-5F312E7378D7.jpeg [ 3.4 MiB | Viewed 105 times ]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group