trinityamps.com

Trinity Amps Guitar Amp Forum
It is currently Wed Apr 14, 2021 4:05 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Mon Mar 08, 2021 9:08 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 15, 2021 11:30 pm
Posts: 1
Quick question. I have gotten through the wiring of the transformers to the suggested AC voltage test.

When dialing up the power on the Variac to 119.9 I get the following
119.9 on the IEC and Indicator
5.8 Pins 2/8 V7
620vac pins 4/6 V7
6.88 4/5 V5 V6
6.88 4-5/9 V1,V2,V3,V4.

These are all higher than the manual test voltages. The Rectifier Voltage seems a good bit higher.

I am used to seeing higher voltages prior to tube install but these are the published test voltages w/ no tubes...

Do you think there is an issue or just a hot PT??

BTW I did clean out the trash before firing it up :-)

Any other observations or comments are welcomed..

Thanks,


Attachments:
IMG_0873.jpg
IMG_0873.jpg [ 2.21 MiB | Viewed 333 times ]
IMG_0874.jpg
IMG_0874.jpg [ 2.48 MiB | Viewed 333 times ]
IMG_0877.jpg
IMG_0877.jpg [ 2.27 MiB | Viewed 333 times ]
IMG_0876.jpg
IMG_0876.jpg [ 2.33 MiB | Viewed 333 times ]
IMG_0878.jpg
IMG_0878.jpg [ 2.06 MiB | Viewed 333 times ]
IMG_0879.jpg
IMG_0879.jpg [ 2.69 MiB | Viewed 333 times ]
IMG_0880.jpg
IMG_0880.jpg [ 2.3 MiB | Viewed 333 times ]
IMG_0881.jpg
IMG_0881.jpg [ 2.31 MiB | Viewed 333 times ]
IMG_0882.jpg
IMG_0882.jpg [ 2.33 MiB | Viewed 333 times ]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group